Het Verhaal - La Storia 

Ik krijg van veel relaties de vraag: Hoe kom je bij het idee van de Cannoli? 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Luca en inmiddels 20 jaar oud, klaar met mijn opleiding en gevestigd in Heinenoord met mijn groothandel (Di Luca Food since 2019) en productiebedrijf (i Love Cannoli since 2021). De roots van Italië zijn mij met de paplepel ingegoten gezien mijn vader "de PastaMan" is en meerdere producten heeft ontwikkeld voor bekende ketens. Mijn vader ging op 22 jarige leeftijd naar Italië, leerde daar alles over pasta en zo vele jaren later sloeg deze Italiaanse-vonk over naar mij. De "zoete" kant van Italië komt bij mijn moeder vandaan, zij is ooit begonnen met Italian-Cookies en zocht in Italië naar de beste amandel koekjes en cannoli. Het enige nadeel van inkopen is dat iedereen dit uiteindelijk kon en al snel alles gekopieerd werd. Mijn moeder is hier uiteindelijk mee gestopt omdat ik ook nog een broer en zus heb en het bij ons thuis altijd aardig druk was. Nu had ik zelf een idee, mijn vader verzint en maakt heel veel smaken voor gevulde pasta...dat kan ik ook! Maar dan met Cannoli. Op dit moment maken wij meer dan 25 smaken Cannoli. Mijn vader helpt mij vaak met het zoeken naar de beste smaken, grondstoffen en de juiste leveranciers gezien hij veel in Italië is. Het vullen van de Cannoli doe ik sinds maart 2023 met een team van 4 mensen en als het druk is vraag ik de hulp van mijn familie.

UPDATE februari 2023

Onze nieuwe verdieping is geplaatst, wanden gezet, vloeren gelegd, ramen zijn voorzien van reclame. Volgende projecten: Glutenvrije cannoli en verse pasta di mandorle en onze Cannoli Vespa Ape en de Sgroppino Ape gaan naar de interieur bouwer om iets heel gaafs te maken. Wanneer alles klaar is dan zien wij u graag op de eerst volgende Horeca beurs in NL of BE.

UPDATE maart 2023

Nog even geduld, en met een beetje geluk gaan wij door met de productie van de glutenvrije cannoli en amandelkoekjes. In week 12 krijgen wij de uitslagen van labo en dan kunnen wij door met de volgende stap!

 

I Love Cannoli - Made with Love in the Hoekschewaard !

 

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn relaties, samen werken werkt beter!

 

Ciao, Luca