We Cannoli make it better

Het Verhaal - La Storia 

Ik krijg van veel relaties de vraag: Hoe kom je bij het idee van de Cannoli? 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Luca en inmiddels 19 jaar oud, klaar met mijn opleiding en gevestigd in Heinenoord met mijn groothandel (Di Luca Food since 2019) en productiebedrijf (i Love Cannoli since 2021). De roots van Italië zijn mij met de paplepel ingegoten gezien mijn vader "de PastaMan" is en meerdere producten heeft ontwikkeld voor bekende ketens. Mijn vader ging op 22 jarige leeftijd naar Italië, leerde daar alles over pasta en zo vele jaren later sloeg deze Italiaanse-vonk over naar mij. De "zoete" kant van Italië komt bij mijn moeder vandaan, zij is ooit begonnen met Italian-Cookies en zocht in Italië naar de beste amandel koekjes en cannoli. Het enige nadeel van inkopen is dat iedereen dit uiteindelijk kon en al snel alles gekopieerd werd. Mijn moeder is hier uiteindelijk mee gestopt omdat ik ook nog een broer en zus heb en het bij ons thuis altijd aardig druk was. Nu had ik zelf een idee, mijn vader verzint en maakt heel veel smaken voor gevulde pasta...dat kan ik ook! Maar dan met Cannoli. Op dit moment maken wij meer dan 25 smaken Cannoli. Mijn vader helpt mij vaak met het zoeken naar de beste smaken, grondstoffen en de juiste leveranciers gezien hij veel in Italië is. Het vullen van de Cannoli doe ik samen met mijn vriendin en als het druk is vraag ik hulp van mijn familie.

I Love Cannoli - Made with Love 

 

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn relaties, samen werken werkt beter!

 

Ciao, Luca